[ Introtur motorfly - seilfly | Teorikurs motorfly | Funksjonshemmede | Nabokontakt ]


Nyheter 2001

Lån innvilget

Drammen Flyklubb har fått innvilget lån i Luftforsvarets Gavefond på Kr 200.000 til 7,5% rente. Lånet går til ny motor i LN-TAU. Motoren er i skrivende stund i transport fra Fornebu til Notodden.
(19. desember -01 / ØM)

Enklere legeundersøkelser - Gammel ordning gjeninnført!

Luftfartstilsynet har nå akseptert å gå tilbake til den gamle ordningen, hvor legeundersøkelsen for seilflygere kan gjøres hos en vanlig lege. Ordningen er gjeldende fra 24. august. Husk å ta med skjema og konvolutt (fåes fra NAK, blir også lagt ut på Hokksund)!

(3. september -01 / NAK/JV)

Bilder fra Hokksund010210-1.jpg

Lørdagen ble årets beste flydag så langt, med 19 starter i nydelig vintervær. Åtte ivrige grunnkurselever og noen sertifikatpiloter utnyttet både K-13 og K-21 meget godt.
 
Kjetil hadde med kamera, her er litt av resultatet:
010210-2.jpg

010210-3.jpg

(14. februar -01 / KB/JV)

Nyttårsrop fra kassereren

I forbindelse med årsskiftet har vår kjære kasserer, Kjetil både viktige opplysninger og noen hjertesukk! Detaljene finner du her!
(18. januar -01 / KB/JV)

Boksavtalen er gjeldende

Den nye boksavtalen mellom Luftfartsverket og NAK er nå operativ. Vi har fått tre bokser rundt Hokksund, og boksene blir nå alltid åpnet til 7.000 fot. Avtalen er gjengitt i sin helhet under "lover og bestemmelser". Før flyging du lese avtalen nøye, og underskrive i protokoll på Hokksund. Som tidligere er kart med inntegnede bokser, og radiokontakt med bakkesjef, naturligvis betingelser for flyging i boksene.

(21. mai 1999 / JV)

Opp

 


Opp
Bilder og video fra dfk.no må ikke gjengis eller brukes kommersielt uten fotografens samtykke