(13. okt. -02 /AB)

[ Introtur motorfly - seilfly | Teorikurs motorfly | Funksjonshemmede | Nabokontakt ]


Nyheter 2002, 3. kvartal

Stiftelsesmøte veteranflygruppa 7. oktober kl 19:00

Veteranflygruppa DFK inviterer til informasjons og stiftelsesmøte i klubbhuset på flyplassen mandag 7.okt kl. 19:00. Tor Wattum orienterer om fremdrift og det forestående dugnadsarbeid.Orientering om økonomisk opplegg. Det blir også gjennomgang og diskusjon om statutter for gruppa. Alle Cubinteresserte oppfordres til å møte og delta i det videre arbeid for å få Cub LN - ACF på vingene igjen i regi av veteranflygruppa DFK. Mer informasjon kan fås fra Bjørn Åge Larsen, Bjørn Jørstad eller Terje Svein Kristiansen.

(30. september -02 /TSK/ED)

Gratulerer

Da var det igjen en ny oppflyging i dag. Paul Vestengen er nå den lykkelige eier av flygebevis. Gratulerer så mye.

(29. september -02 /LVH/AB)

Motorflybilder

De første motorflybildene er påplass i bildearkivet. Øyvind Moe og Arild Vold har vært en tur på fabrikkbesøk i Frankrike og knipset noen bilder underveis.

(29. september -02 /ØM/AB)

Forenklede tollprosedyrer for småfly?

Det er håp om at vi kanskje alt til neste sommersesong kan ha nye og forenklede bestemmelser for kryssing av grenser med småfly ut og inn av Norge. Les hele saken.

(28. septeber -02 /OG/ED)

Gratulerer

På søndag var det igjen oppflyging, og Ingar Brenna er nå den stolte innehaver av ferskt flygebevis!

(25. septeber -02 /CH/AB)

Refrat fra møtet i DFK/S 18.august

Referatet er endlig kopiert fra forumet, du finner det her

(24. septeber -02 /AB)

Medlemsmøte Seilflygruppa/Ekstraordinært årsmøte DFK

Sted: Idrettens hus, Drammen (se kart)
Tid: 3 okt kl 1830
Saker til behandling er kjøp av entry-level enseter og reserve slepefly. Dessuten vil Wavecamp og MeLWin Logging være temaer og valg av høyverdig toseter.

(19. september -02 /ØM/AB)

Bølgeleir 2003

Referat fra medlemsmøtet i DFK/S ligger i forumet, der står også avgjørelsene vedr. påskeleir o.l. beskrevet. Neste års bølgeleir har egen web-adresse http://www.wavecamp.no, informasjon relatert til Wave Camp 2003 vil komme der etter hvert som planleggingen skrider frem.

(18. september -02 /ØM/AB)

En litt roligere seilflyhelg

Lørdagen blåste det kraftig nordavind, så da var det både bølger og termikk å fly på. Søndag løsnet det ikke helt, så det ble stort sett korte turer. Det ble en litt roligere helg enn tidligere i sommer, bare litt over 40 starter, inkludert 5 intro-turer, en typeutsjekk. Periodisk ble tatt på LN-GCJ før sødagens flyging da den allerede har gått 200 starter!!

(16. september -02 /AB)

Nytt spennende prosjekt i motorflygruppa

På hovedstyremøtet 10. september, der også begge gruppestyrene deltok, ble det besluttet å gå videre på et prosjekt for om mulig å ta i bruk såkalte VLA (Very Light Aircraft) til skoling i klubben. Les hele saken.

(15. september -02 /RD/ED)

Snikreklame for DFK

I det nummeret som ligger ute av bladet LYD OG BILDE nå (9/02) kan det være verd å bla litt i neste gang dere står i en kiosk/bensinstasjon. Det er faktisk et lite,- men fint nesebilde av GAM. På s 122 er det flere bilder av flyparken og Pawneecocpit i forbindelse med en TV-test. Se selv.

(12. september -02 /KB/AB)

DG808B var på Hokksund

25 bilder og en video av DG808B, GAM og GJC er lagt inn i bildearkivet.

(10. september -02 /AS/AB)

Bilder

En av våre utsendte fotografer har enda en gang slått seg løs med kamera på plassen. Denne gangen er det LN-GCJ og LN-TAU som er foreviget i bildearkivet.

(5. september -02 /AS/AB)

Fly-in, hangarball og flystevne på Hamar 13. - 15. september

Fly-in og statisk utstilling fra fredag ettermiddag. Lørdag kveld blir det stort hangarball med servering av god mat og dans til storband. Flystevne avholdes på søndag. Besøkende fly kan ankomme fredag og lørdag samt søndag mellom 0800 og 1045. Det kreves forhåndsmelding (PPR) for alle besøkende fly. Flyplassen er stengt i kirketiden 1045 - 1230. Flystevnet starter kl 1230 og varer frem til ca 1700. I den perioden er flyplassen stengt for all annen trafikk.

For PPR og informasjon ring: 918 75 095 eller 62 52 20 80. Fax: 62 52 23 07.

(4. september -02 /OG/ED)

Til seilflyelevene

Det er på tide å fylle ut ønsker for elevlisten for siste kvartal i år. Det kan dere gjøre på www.drammenflyklubb.no/Skolen/elevonsker.html. Jeg må ha ønskene innen 16. september.

(4. september -02 /CH)

Demonstrasjon av DG808B

Vår venn Morten Habekost Jensen fra Dan-Glide kommer til Norge for å demonstrere den nye DG 808B(selvstartende motorglider). Han kommer til Starmoen søndag 8 september og til Hokksund mandag 9.

808B er en forbedret utgave av 800B med bl.a. bedre sideror

Du kan lese mere om vidunderet på DG s hjemmeside.

Det blir anledning for kvalifiserte piloter å prøve den både som selvstartende motorglider - alternativt kan den selvsagt også slepes.

Møt frem på Hokksund mandag 9 september(ettermiddag)

(2. september -02 /HMB/ØM)

En helg med variasjoner

Lørdag var det regn etterfulgt av en god del vind, så det var god anledning til å trene sidevindslandinger og slep under turbulente forhold. Søndag var det god termikk og skybas opp mot 2500 meter, Per Rosdahl fikk logget 33 mil etter en Hemsedal-tur. Desverre ble skolingen avsluttet allerede ved 16-tiden (pga. instruktørmangel) så det ble bare 20 slep søndag

(1. september -02 /AB)

Nye bilder

Are Strorsveen har sendt inn 4 bilder som er på plass i bildearkivet

(29. august -02 /AS/AB)

Enda en gang - GRATULERER

I dag onsdag 28/8 var det Magnus Sørbyes tur til å fly opp, og nå er det et anseelig antall piloter som har fått sitt flygebevis (sertifikat) på noen få uker!

(28. august -02 /ØM)

Vindmåler

Alle delene har kommet, men vi trenger noen som kan sveise og montere. Se forumet for mer informasjon.

(26. august -02 /ED)

65 seilflystarter i helgen

Vår nye slepekusk Per Olav måtte jobbe for bananene i helgen, totalt 63 slep. I tillegg 2 "spinn & utelandingsturer" med motorglideren. Termikken begynte sent begge dager, lørdag ble knall på ettermiddagen mens søndagen aldri tok helt av. En bra blandig av elever og sertifikatpiloter, alle klubbfly i aktivitet nesten hele tiden.

(26. august -02 /JV/ØM)

To nye solister

Lars Vegard Halvorsen og Lars Kristian Teigen fikk sine første soloturer lørdag - gratulerer!

(25. august -02 /AB)

Flystevne på Geiteryggen lørdag 31.august

I år er det 50 år siden Skien Lufthavn, Geiteryggen ble åpnet. Grenland Flyklubb feirer jubileet med å arrangere flystevne lørdag 31. august. Den statiske utstillingen åpner kl. 11:00, og det blir flyoppvisning fra ca. kl. 14:00 til ca. kl. 16:00. For de som kommer med fly vil det bli parkering på vestsiden av rullebanen. Det vil bli arrangert transport til utstillingsområdet på østsiden (kryssing av rullebanen til fots er IKKE tillatt). Geiteryggen TIZ stenges fra kl. 13:00 lokal tid grunnet flyoppvisningen, så beregn ankomst i god tid før dette. Se også NOTAM.

(23. august -02 /OG/ED)

Enda en gang - GRATULERER

Onsdag 21/8 var det Erik Mortensens tur til å fly opp, og det var det fjerde flygebeviset som ble utdelt på Hokksund i løpet av en uke!

(21. august -02 /AB)

Nytt bookingsystem for DFK/M er satt i drift

Telefongrensesnittet er på telefon 67 51 80 27 og det er også et eget web-grensesnitt: http://booking.melwin.no/

(20. august -02 /ED)

Fly-in på Tynset 24-25. august

Tynset Flyklubb inviterer til Fly-In på Tynset Flyplass den 24. og 25. august.
Motorflygere, seilflygere, mikroflygere, hanggliderpiloter og modellflygere er hjertelig velkommen. Mer informasjon på Tynset flyklubbs websider

(20. august -02 /OG/ED)

Enseter - styrets forslag til medlemsmøtet 22. august

Seilflystyret har lenge arbeidet med ulike alternativer til å dekke et behov for nybegynner enseter. Dette vil bli fremlagt på medlemsmøtet og det kan bli gjort vedtak om kjøp (og salg). Se forslaget.

(20. august -02 /T-EL/ØM)

Det nærmer seg nå montering av LN-GBR / K-8

Det er fortsatt noe småplukk igjen på den ene vingen, men dette vil bli tatt onsdag 21. august. Instrumenter blir montert en av de nærmeste dagene. Det må også gjøres noen små justeringer på det nystøpte setet, bl.a. må det skjæres et hull slik at vi får satt inn batteriet. Det som da gjenstår er veiing og montering. Flyet skal etter planen være luftdyktig før sesongen er over for i år. Vi har fått flere nye solister den siste tiden, så det kan være greit å ha noe å samle timer i.

(19. august -02 /RV/AB)

Gratulerer igjen!

To nye oppflyginger lørdag 17/8, Rolf Valle og Anders Bjørnestad fikk sine flygebevis. I tillegg til å være blant klubbens ivrigste elever har begge også bidratt aktivt i klubbens drift, gratulerer og lykke til videre! Og vi behøver visstnok ikke vente lenger enn til onsdag før neste oppflyging...

(19. august -02 /JV/ØM)

Gratulerer!

Thomas Flunes fløy opp torsdag 15/8 med bra resultat. IK-1 var Tore Kavli. Rune Galambos fløy første solo onsdag 14/8. Bilder fra torsdag i bildearkivet

(16. august -02 /AS/AB)

Referat fra flystevne på Jarlsberg 11/8

Vi stillte med ASK-21 (LN-GAM) og et acroprogram utført av Erik Østerud med co-pilot Knut-Magnus Holst. Stevnet innholdt bl.a acro-oppvisning med Lars Ness i Bucker Jungmann og Thore Virik i Harvard. Helikopter og Bird Dog oppvisning. Ellers kan nevnes fallskermhopping , modellfly med jetmotor , og motorsykler ned stripa i 200 km/t. Etter stevnet var det mulighet for publikum å få seg en intro tur i både vår gamle Janus og vår egen ASK-21. Bilder i bildearkivet, se ellers info på http://tonsberg.seilflyklubb.no/

(16. august -02 /EØ/AB)

Kort referat fra medlemsmøtet i motorgruppa

 1. Revidert regnskap for 2001 ble gjennomgått. Forrige årsmøte vedtok å delegere til Hovedstyret å godkjenne regnskap for 2001 for motorgruppa og hovedstyret så derfor var denne gjennomgangen kun informativ.
 2. Army-Cub. Det ble besluttet å betale alle påløpne kostnader så langt. Det opprettes en egen veterangruppe med egen økonomi som er adskilt fra motorgruppas økonomi. Army-Cub'ens verdi (kjøpesum fra forsikringsselskapet + påløpne kostnader så langt) gjøres om til motorgruppas andel i flyet i veterangruppa. De øvrige deltagerne i veterangruppa skyter inn tilstrekkelig kapital (andeler) som er nødvendig for fullstendig gjenoppbygging av LN-ACF. Veterangruppa med Bjørn Åge Nilsen som talsmann har en tidsfrist ut året 2002 på å få etablert de øvrige deltakerne i veterangruppa. Alle detaljer overlates til styret å avklare med veterangruppa.
 3. To prosjekter ble drøftet:
  a. Å kjøpe en brukt Cessna 152
  b. Å kjøpe en ny Robin REMO 200
 4. Nytt bookingsystem (MeLWin Klubb) ble gjennomgått. Det ble besluttet å gå over til nytt bookingsystem snarest mulig (fra førstkommende mandag, nærmere opplysninger følger).
  Det nye bookingsystemet har vært operativ i flere måneder. Telefongrensesnittet er på telefon 67518027 og det er også et eget web-grensesnitt: http://booking.melwin.no/
  (16. august -02 /ØM)

Husk medlemsmøtet i motorgruppa

Vi minner om medlemsmøtet torsdag 15 august, kl 1830, Idrettens hus, Drammen.
Vi bruker de to vanlige møterommene i 3 etg.

Foreløpig agenda er:

 1. Regnskap for 2001.
 2. Army-Cub. Hva gjør vi med ACF? Gjenoppbygging i en egen veteranflygruppe med egen økonomi eller salg til en annen klubb (eller frittstående sameie av NAK-medlemmer om NAK's Motorflyseksjon tillater).
 3. Dersom medlemsmøtet beslutter at Army-Cub'en skal selges, hva slags flypark vil vi ha og hva slags klubb ønsker vi å være i tiden framover?
 4. Presentasjon av MeLWin Klubb, booking og e-postsystemet.
  (14. august -02 /OG/ED)

Flytelefonisertifikat for seilfly

Hvis det er noen som har avlagt skriftlig prøve, men som mangler den praktiske prøven, ta kontakt med Vegard Halden. Han skal forsøke å få tak i en flygeleder med eksamensrett som kan avholde prøve ila. høsten.

Mangler du den skriftlige delen også, må du ta kontakt med Luftfartsskolen (ligger ved siden av NAK Shop i Oslo) for å melde deg på brevkurs (vanlig brev eller elektronisk). Lesing og innsending er gjort på et par kvelder. Luftfartstilsynet har faste eksamensdatoer, neste prøve er i oktober, dvs. at man må være ferdig med kurset før(!) september.

(14. august -02 /VH/AB)

Oppflyginger - seilfly

Det er planlagt en del oppflyginger på Hokksund den nærmeste tiden, både på hverdager og i helgene. Dette kan til tider føre til litt mindre kapasitet på K21 enn det vi har vært vant til de siste ukene.

(13. august -02 //AB)

Seilflylogg - kontoutskrift

Kasserer har sendt ut kontoutskrift til en hel del seilflygere. Kontroller utskriften, priser finner du under Medlemsinfo -> Priser seil, der finner du også bankkontonummeret til DFK/S.

(13. august -02 /PMN/AB)

Landingskonkurranse på Notodden 17/8

Siste informasjon fra OSFK ligger i forumet

(12. august -02 /RV/AB)

Høy aktivitet denne uken

ABC-kurset går sin gang, og i tillegg til mye bra vær og mange piloter som vil ut og fly etter ferien har det denne uken (mandag-fredag) vært fløyet strekk (inkl. utelanding), skolesjekk og 95 slep.

Vegard Halden vært eneste instruktør på ABC-kurset deler av uken p.g.a. sykdom. Han vil gjerne ha litt hjelp neste uke dersom sykmeldingen vedvarer.

(9. august -02 /VH/AB)

Hva med en Cessna 150L Aerobat?

Tromsø Flyklubb skal selge LN-LMP - en Cessna 150L Aerobat. Kan det være noe for oss? Sjekk forumet for mer informasjon og diskusjon!

(9. august -02 /OG/ED)

Landingsdugnad på Førde lufthamn, Bringeland 11. august

Fjordane Flyklubb inviterer til landingsdugnad på Førde lufthamn, Bringeland søndag 11. august fra kl 1200 og utover dagen. Temaet er landings- og avgangsteknikk med sosialt tilsnitt.

(7. august -02 /OG/ØM)

DG 1000

Tor-Einar har tatt endel bilder av dette flyet. Sjekk bildearkivet.

38 starter i dag lørdag.

(3. august -02 /AB/ØM)

ASW19B

Sjekk bildearkivet. Tor-Einar har tatt endel bilder av et fly som er til salgs og som er til vurdering for anskaffelse.

(2. august -02 /T-EL/ØM)

Endringer i forsikring ved flyging til Tyskland

Tyskland har øket kravene til ansvar på forsikring. Dersom du skal fly til Tyskland med klubbens fly må du ta kontakt med styret i motorflygruppen.

(1. august -02 /OG/ØM)

Landingskonkurranse OSFK

Oslo Seilflyklubb har igjen gleden av å invitere til den årlige landingskonkurransen med grillfest! Det hele går av stabelen lørdag 17. august på Notodden, med søndag 18. august som reserve.

Her er praktisk info:
Det er to klasser, en for elever og en for de med sertifikat. Konkurransen blir avviklet med briefing kl. 10:00, med påfølgende flyging til vi har avviklet to omganger. Deretter blir det premieutdeling og grillfest! Pris for full deltagelte er kr.300,- kun flyging kr.100,- og kun grillfest kr.200,- Du kan betale ved briefing. Påmelding skjer til Linda Hoff (90048444)

(30. juli -02 /AV/ØM)

Ang. transponder og VHF-radio i BDX

Det har kommet tilbakemelding på at Transponder i BDX ikke funger i Mode C (høyderapportering) men funger i Mode A og at vi har forstyrelser/støy på VHF-radio som kommer og går. Da det ikke er tatt noe avgjørelse på om leieforhold vil bli forlenget (vi har leiekontrakt på flyet tom. 31-07-02) vil det ikke bli evt utbedret før nevnte forhold er avklart.

Vi oppfordrer medlemmene til å fly LN-ASF når de planlegger å fly i kontrollert luftrom og ved evt utlands turer m.m og benytte BDX til lokale turer m.m.

(30. juli -02 /OG/ØM)

Charlie Juliet er endelig i luften

Tor-Einar og Erik etter første tur LN-GCJ
Slep av CJ LN-GCJ
Erik fikk andre tur LN-GCJ

I går ble CJ enderlig tatt opp over Hokksund. Tor Einar var den heldige pilot som fikk æren av å være førstemann. Han kom ned igjen med et stort glis om munnen : "Det lukter jo nytt". Det ble fløyet totalt 6 starter på flyet denne kvelden , og alle hadde godord om flyet. Merkbart mindre sus og "tight" og fin på stikka. Det ble tatt noen bilder fra seansen som dere kan se under menyen Arkiv.

(26. juli -02 /TEH/EØ)

CJ er endelig luftdyktig

Alle papirene er i orden. Flyet står montert i hangaren på Hokksund og det er bare å fly. Vi venter bare at været bedrer seg. (Det er gode utsikter til førstkommende helg).

(24. juli -02 /HB/ØM)

Fremdeles plasser på intensivkurs 5. til 16. august

Det er fremdeles plass på årets intensivkurs i seilflyging. Kurset vil foregå på ettermiddagene fra 16:00 til 21:00. I år har vi plass til 8 elever. Kurset koster 9200,- og inkluderer årskort på flyleie og 20 slep til 500m. Slep utover dette koster 32,- per 100m høyde og 100,- per start. I tillegg kommer medlemsskap i DFK/S og NAK samt teorimateriell. Påmelding sendes til skolesjefen skolesjef@seil.dfk.no innen 31. juli.

(20. juli -02 /CH)

Video av CJ fra hjemtransport og Rådhusplassen

Hvis du har god tålmodighet; videofilen er på 18 MByte og 10 minutter.

Den kan åpnes i eget vindu her. (Krever Quicktime)

(19. juli -02 /ØM)

CJ er ikke klar for flyging denne helgen

Besiktigelsen ble utført på plassen foran gamle Vestbanen ved Rådhuset i Oslo i dag. Denne gikk greit. Innregistreringen i Norsk Luftfartøyregister er ikke i orden ennå. Fabrikken "glemte" å sørge for en apostille på "Bill of Sale" (skjøtet). Dette har blitt ordnet av Schleicher i dag, men LT krever å besitte originaldokumentet som for øyeblikket befinner seg i posten og vil ankomme en av de første dagene i neste uke. Da vil alt være i orden for registreringen og luftdyktigheten. Innregistreringen av Cobrahengeren gikk langt bedre. Det ble utført i dag. Flyet ankommer Hokksund søndag morgen og kan monteres da.

(19. juli -02 /ØM)

CJ er ankommet

Vår nye ASK 21 ankom med Kielfergen i dag. Den er nå tollet inn.

Det gjenstår noe arbeid for innregistreringen til Luftfartøyregisteret. Teknisk besiktigelse går etter planen og vil skje i morgen på Rådhusplassen.

Vi har fått lov til å bruke Rådhusplassen foran gamle Vestbanen fra kl 1000 til 1500. Luftfartstilsynet vil besiktige flyet i løpet av dette tidsrom.

Møt opp dersom du kan for å verve nye elever.

Kanskje både TV2, Østlandssendingen og Aftenposten kommer.

(18. juli -02 /ØM)

Bilder fra Vejle

Anders Skifjeld var innom Vejle på lørdagen. I tillegg til et par vinsjstarter fikk han også tatt noen bilder, som ligger i bildearkivet

(16. juli -02 /AB)

Nye solister

Ingar Pedersen instruerte forrige helg, og sist lørdag, og i løpet av de tre dagene ble det ca. 70 starter og 4 nye soloelever. Hvem sier det er rolig på Hokksund i ferien?

Gratulerer til Stian Angelsen, Per Olav Håre (Ny slepeflyger!!!! ), Arve Holmbø og Fredrik Olai Langlo - stå på!

(15. juli -02 /IFP/AB)

Bilder

Nå har vi så vidt kommet i gang med et bildearkiv, du finner det under Arkiv -> Bildearkiv i menyen. En beskrivelse av hva vi trenger for å legge ut bilder vil også komme der, men inntil videre kan eventuelle bidrag sendes på mail til til Anders Bjørnestad

(10. juli -02 /AB)

Nettopp fått "lappen"?

Vanvittig mange har fått lappen siste to måneder! (Over 60). For dere som er nybakte sertifikatinnehavere vil vi arrangere et eget seminar under GAP Weekenden på Husodden 3.-4. august. Seminaret inneholder mye info om "veien videre". Les mer på www.nak.no/motor. Fortsatt god flysommer!

Beste hilsen
Aleksander Wasland Gjems
Fagsjef, Motorflyseksjonen
Norsk Aero Klubb/Norges Luftsportsforbund

(9. juli -02 /OG/ED)

LN-GCJ hentes hjem

Øyvind Moe (m/fam) reiser i morgen med Kielfergen og videre til Poppenhausen for å hente vår nye ASK 21. Den skal være klar mandag 15.juli for avlevering. Det blir faktisk litt tid til å se på aktiviteten på Wasserkuppe og verdens eneste seilflymuseum. Hjemturen med Kielfergen 17-18.juli. Kl 1000 18.juli står vårt nye fly på Hjortneskaien i Oslo. Noe arbeid med inntolling og registrering av fly og henger i respektive registre. Hvis vi er heldige, vil besiktigelsen bli på Aker brygge 19.juli og jomfrutur på Hokksund 20.juli.

(9. juli -02 /ØM)

Medlemsmøte motorflygruppa 15. august

Styret har besluttet å ha et medlemsmøte i motorflygruppa torsdag den 15 august, kl 1830, Idrettens hus, Drammen. Vi bruker de to vanlige møterommene i 3 etg.

Foreløpig agenda er:

 1. Regnskap for 2001.
 2. Army-Cub. Hva gjør vi med ACF? Gjenoppbygging i en egen veteranflygruppe med egen økonomi eller salg til en annen klubb (eller frittstående sameie av NAK-medlemmer om NAK's Motorflyseksjon tillater).
 3. Dersom medlemsmøtet beslutter at Army-Cub'en skal selges, hva slags flypark vil vi ha og hva slags klubb ønsker vi å være i tiden framover?
 4. Presentasjon av MeLWin Klubb, booking og e-postsystemet.

(9. juli -02 /OG/ØM)

LN-GAM leies ut til TSFK 11. august

Flyet leies ut til Tønsberg Seilflyklubb til oppvisning på flystevnet på Jarlsberg 11. august. Vår acropilot Erik Østerud flyr oppvisningen med GAM.

(8. juli -02 /T-EL/ØM)

Medlemsmøte seilflygruppa 22. august

Styret har besluttet å ha et medlemsmøte i seilflygruppa torsdag den 22 august, kl 1830, Idrettens hus, Drammen. Vi bruker de to vanlige møterommene i 3 etg.

Alle detaljer om møtets innhold er ikke helt klart enda, men aktuelle tema er;

 1. Status så langt i året. Herunder aktivitet [starter, elever mm], staus flypark [ny K-21, inspiseres av LT den 19/7, forhåpentlig klar samme dag!!], økonomi.
 2. Kjøp av enseter. Styret søker i markedet for å finne aktuelle fly. Kan bli aktuelt å foreta beslutninger i denne forbindelse på møtet! Mer info følger i så fall.
 3. Prissetting. Årskort, minuttpris, startavgift mm. Synspunkter og innspill.
 4. Vågå 2003 + påskeleir. Ett eller to arrangement? Skal vi satse på en camp før påske i Vågå, og så dra til Dagali, eller et annet sted i påsken. Hvem kan være med på campen i Vågå?
 5. Opsjonsavtalen om kjøp av Duo Discus. Eventuelt kjøp = levering slutten av 2004.Gjennomgang av det som foreligger av fakta så langt. Infor om DG-1000 + bilder.

(8. juli -02 /T-EL/ØM)

Noen som blir med på GAP Weekend 3.-4. august!

La oss leie et av flyene til denne weekenden. Det blir helt sikkert gøy. Masse flyprat og bullshit. Vi får bli enige om vi skal overnatte eller dra tilbake samme dag. For meg spiller dette ingen trille. Blir det overnatting tipper jeg at det lusker rundt en øl eller to. Ved overnatting så er det flere alternativer som GAP har å tilby. Alt fra telt som vi tar med selv til hotell rom.

Blir ingen med så drar jeg uansett. (så sant flyet er ledig og været er digg.) Blir noen med kan vi jo spleise på turen. Hvem som skal fly blir vi helt sikker enige om (for eksempel. Trekking, eller en annen løsning). Jarle Kristiansen

(8. juli -02 /JK/ØM)

Vindmåler kommer på ENHS

Vi har fått en vindmåler av DNMI. Utstyret er brukt, men overhalt, lakkert og kalibrert. Vi må sette det opp selv og trenger blant annet en passende mast. Hvis noen har noe slikt liggende så send et tips på epost.

(5. juli -02 /ED)

Var du på dugnad?

I så fall var du en av ganske få. Det var bare 7-8 som stilte opp. Vi rakk å vaske begge flyene grundig og LN-ASF ble polert. Det er imidlertid fortsatt gode muligheter til å ta del i dugnaden ved å vaske flyene rene for fluer etter hver flytur...

(5. juli -02 /ED)

Nye elevlister lagt ut

Nye elevlister for q3 2002 er nå endelig lagt ut (midt i fellesferien og greier ;-). Elevlistene ligger her under menyvalget "Medlemsinfo->Elevliste". På grunn av ferie er mail- og web-tilgangen min noe begrenset, så responsen fra meg kan bli noe treg frem til 15. juli.

(4. juli -02 /CH)

Dugnad torsdag 4. juli

Motorflyene trenger sårt vask og polering. Vi innkaller derfor til dugnad. Etterpå blir det grilling hvis været tillater det. Møt opp!

(3. juli -02 /OG/ED)

 


Opp

[ Hokksund Flyplass ENHS | PPR | Kontakt oss ]


Bilder og video fra dfk.no må ikke gjengis eller brukes kommersielt uten fotografens samtykke