[ Introtur motorfly - seilfly | Teorikurs motorfly | Funksjonshemmede | Nabokontakt ]


Hokksund Acro Open og Landingskonkurranse

Lørdag 14.oktober arrangerer vi en uformell seilfly acro- og landingskonkurranse på Hokksund. Alle som har startet å skole acro, samt de med A1 og A i sertifikatet, er kvalifisert til å delta i acro konkurransen. De som ikke har gyldig kompetanse har mulighet for å delta med safety-pilot (Acro Instruktør) i baksetet. I tillegg til Acro konkurransen vil det også arrangeres en landingskonkurranse. Her vil alt som kan krype og gå av seilflygere ha mulighet for å delta. Elever uten solosjekk vil ha mulighet for å delta med instruktør i baksetet.

Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta. Dette er ikke en konkurranse hvor det viktigste er å vinne, men hvor det viktigste er å delta, slik at vi sammen skaper et sosialt miljø og en arena for videreutvikling innenfor seilflyging. Vi oppfordrer derfor så mange som mulig til å være med. Du bestemmer selv hva slags program du flyr, og på briefing vil det deles ut et skjema hvor du lager ditt eget acro-program bestående av 5 øvelser. Den som får høyest prosentvis oppnåelse, av totalt mulig score for programmet, vinner. Alle skal således ha mulighet til å vinne konkurransen uansett nivå! Vi vil på briefing gå igjennom detaljer for arrangementet og litt om hvordan en acro-konkurranse gjennomføres. Her vil det være mange nyttige tips å plukke opp fra de som har vært med i mesterskap tidligere.

Det koster ingenting å delta. Flygingen betaler du selvsagt selv! Styret vil stille med pølser og varm grill. Drikke tar du med selv.

Påmelding til arrangementet finner du på forumet her.

Vi håper du har lyst til å være med på å skape en sosial atmosfære på Hokksund Flyplass 14.oktober. Briefing kl 10:00

Vel møtt!

Vedlegg: Øvelser

(1. okt -06 /EØ/AB)

 


Opp
Bilder og video fra dfk.no må ikke gjengis eller brukes kommersielt uten fotografens samtykke