[ Introtur motorfly - seilfly | Teorikurs motorfly | Funksjonshemmede | Nabokontakt ]


www.drammenflyklubb.no trenger nytt hjem

Espen Dahl og Aftenposten/Schibsted har i lang tid tatt vare på serveren vår, men pga. trange lokaler og omorgansiering må vi se oss om etter en ny plass.

Vi har....

Vi har egen server, dagens server er på 6 U (rackmonterbar Compaq), men det er mulig denne blir byttet ut med en nyere maskin på som er mindre. Serveren kjører i dag www.drammenflyklubb.no og www.wavecamp.no samt mailserver for tilhørende domener. Vi fjerndrifter serveren, og administrerer innhold selv, den kjører FreeBSD (mulig annen *NIX-variant i fremtiden) og har i oktober passert 1000 dager uavbrutt oppetid, så den skaper ikke mye problemer. Trafikken varierer, men det er typisk topper rundt Vågå-uka i mars samt når vi har lagt ut mye bilder. Backup har vi kjørt over nett til annen lokal maskin, men den forsvinner også så her blir det en annen løsning.

Vi trenger....

Plass til en maskin (pt rackmoterbar, 6 U) med brukbar båndbredde, helst over 1MBs og helst fast IP-adresse. Det må være mulig å nå serveren utenfra via http/smtp/ssh (port 80/25/22), i tillegg må det være mulig å komme ut fra serveren på samme porter i tillegg til DNS-oppslag. DNS for dfk.no/wavecamp.no kjøres eksternt. En eller annen som i krisetilfelle kan trykke på master-switch vil være kjekt å ha. Hvis noen tilbyr UPS, backup-mulighet etc. så sier vi ikke nei takk.

Vi kan tilby....

Vi kan ikke tilby mye, og hittil har det ikke kostet klubben noe å ha serveren hos Aftenposten, og før det hos Norsoft. Det eneste vi har gjort er å promotere "Hosted by" på forsiden av dfk.no/wavecamp.no.

Kontakt....

Kontakt redaksjonen web@dfk.no hvis du har eller vet om et nytt fosterhjem.

 


Opp

[ Hokksund Flyplass ENHS | PPR | Kontakt oss ]


Bilder og video fra dfk.no må ikke gjengis eller brukes kommersielt uten fotografens samtykke