[ Introtur motorfly - seilfly | Teorikurs motorfly | Funksjonshemmede | Nabokontakt ]


Nyhetsarkiv

Vellykket åpen dag på Hokksund

Nesten alt syntes å lykkes for de som arrangerte åpen flydag på søndag 26 mai. Været viste seg fra sin aller beste side og med 2 dagers opphold var banen brukbar tørket opp.

Åpne dager synes å tiltrekke seg en sverm av mikrofly. Den ene fantasifulle konstruksjonen etter den andre dumpet ned på banen. Tidvis litt kaotisk i luften – men alle ble loset trygt ned. Selv om noen kanskje måtte vente vel lenge på downwind holding.

Mange fikk seg sin første tur i seilfly, mikrofly og motorfly. Totalt var det 7 introturer på seilfly. For de andre har vi ikke oversikt i øyeblikket.

Kiosken ble administrert av Batool Akbar med Hr. og Fru Akbar som støtte. Det var så vellykket at de gikk tom for pølser. Situasjonen ble reddet ved en rask ekspedisjon til nærmeste Brustad-bu.

Og nesten ”som normalt” stakk hr Güettler av på formiddagen med sin nyervervede LN-GPS fore å komme tilbake sent på ettermiddagen. Og LN-GAW ble observert i friluft med snurrende propell. Noe gjenstår før hun er formelt luftdyktig –men det lover godt for de som ønsker å utvide sine papirer.

(2013.05.30, HMB/AB)

 


Opp

[ Hokksund Flyplass ENHS | PPR | Kontakt oss ]


Bilder og video fra dfk.no må ikke gjengis eller brukes kommersielt uten fotografens samtykke