[ Introtur motorfly - seilfly | Teorikurs motorfly | Funksjonshemmede | Nabokontakt ]


Englandstur 2010

Sigbjørn og Arne på flytur til England med LN-DFM 07.-14. juli 2010

Totalt fløy vi ca 2100 nm og 19,9t teknisk tid, total tid 23,4 timer og 21 legger.

Sindal: Klikk for stort bilde 

Rute/landingssteder:  Hokksund- Sindal-Esbjerg-Emden-Calais-Southend-Beccles-Connington-Duxford-Connington-Calais- Midden Zeeland-Eelde Groningen- Borkum -Juist- Norderney (via overhead Helgoland)-Husum Schwesing-Esbjerg-Ærø-Odense-Anholt- Hokksund.

Dover: Klikk for stort bilde

Været nedover var utmerket og vi ankom i England dag to. På veien hjem måtte vi ta hensyn til varierende vær og det ble derfor et par flyplasser ekstra.

LN-DFM fungerte utmerket og det er en fornøyelse med autopilot med høydehold!  

Det var utmerket GA-service på flyplassene og fra kontrollsentralene.  

Parkert på Duxford: Klikk for stort bilde

Flyoppvisningen på Duxford med mange typer/nasjonaliteter fly fra WWII var i særklasse!  Umulig å fortelle skikkelig om, må oppleves. Se dog noen fotos. Flymuseene var også en kjempeopplevelse. Dakotaen fra Torp var med i et punkt på programmet.

Caleis: Klikk for stort bilde

Ellers traff vi ett norsk fly på turen, en privat Cherokee fra Grenland på Odense Flyplass. Han og kona hadde vært i Berlin og var på vei hjem og var meget godt fornøyd.

Nok en flott tur og nye nyttige erfaringer.

Arne

 

Bilder fra turen

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

 

 


Opp

[ Hokksund Flyplass ENHS | PPR | Kontakt oss ]


Bilder og video fra dfk.no må ikke gjengis eller brukes kommersielt uten fotografens samtykke