(12. juni -08 KS)

[ Introtur motorfly - seilfly | Teorikurs motorfly | Funksjonshemmede | Nabokontakt ]


Drammen Flyklubb - Motor

DFK motorflygruppe holder til på Hokksund flyplass sammen med en stor og aktiv seilflygruppe og en mikroflygruppe. Hokksund flyplass har en fint beliggende gressbane, som drives av klubben selv. Vi har stor hangar, en flott flypark og Norges første Katana DA20-100 skolefly. Helt nytt klubbhus i 2016, og en hyggelig uteplass, gir en utmerket ramme rundt den viktige sosiale delen av flyinteressen. Her kan både aktive flygere og andre flyinteresserte treffes. Det er viktig for klubben å fungere som mye mer enn et utleiebyrå for fly!

(Gammelt klubbhus - nytt bilde kommer ...)

Det er definert inn- og utflygingsmønstre for å gjøre belastningen på nærmiljøet minst mulig. Klubben er tilsluttet NLF's Flytjeneste, som benyttes for samfunnsnyttige oppgaver, som søk og redningstjeneste.

 

Utover flyene motorgruppa selv disponerer, kan man fly en gammel Army Cub rimelig. Det monteres normalt ski om vinteren, og vi kan tilby skiutsjekk gjennom vår flyskole. Medlemmer med over 100 timer kan også leie slepe/reiseflyet Robin Remo til en gunstig timepris.

 

Drammen Flyklubb har innført myWebLog til flybooking og turregistrering.

 

En svært viktig satsing for flyklubben er vår flyskole. Ta gjerne kontakt med oss for å få vite mer om flyskolen og flyklubben.

 

Du kan melde deg inn i klubben via Internett, og du kan velge å være fullt medlem - eller støttemedlem.

Vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen!

Klubbhus, uteplass og seilflyhangar
LN-DFM lander på bane 28
LN-DFL på Kjeller

Spørsmål om innmelding i klubben?

 


Opp

[ Hokksund Flyplass ENHS | PPR | Kontakt oss ]


Bilder og video fra dfk.no må ikke gjengis eller brukes kommersielt uten fotografens samtykke