[ Teorikurs PPL/LAPL 2016-17 | Seilflyging for funksjonshemmede | Nabokontakt ]

Medlemsinformasjon

Disse sidene inneholder primært informasjon i forbindelse med klubbaktiviteter og medlemskap i klubben.

Min konto

myWebLog brukes for å holde rede på kontoen for det enkelte medlem. Logg på myWebLog, og klikk på Min konto.

Her kan du sjekk saldo i gammelt regnskapssystem. NB - medlemsnummer og pin vil vises i adressefeltet og evt. huskes i nettleseren

NAK-medlemsnummer:
NAK-kode (tre første siffer):

Medlemskap

Innmelding og endring av medlemskap skjer sentralt på nettet eller ved å kontakte Norsk Aeroklubb. Gå til melwin.nlf.no for selvbetjening eller kontaktinfo.

Trådløst nett (WLAN) på flyplassen

Beskyttet med passord: se her

Låsing av flighten på Hokksund

Alle med nøkkel til flighten på Hokksund må gjøre seg kjent med prosedyren for låsing av flighten. Se eget dokument.

Annonse: