[ Introtur motorfly - seilfly | Teorikurs motorfly | Funksjonshemmede | Nabokontakt ]


Introduksjonstur seilfly

Introduksjonsturen foregår i en av våre to-setere (GCJ eller GAM) med en instruktør. Før avgang får du en kort introduksjon til hvordan flyet virker og hvordan du skal forholde deg. Deretter er det flyslep opp til 700m og seilflytur resten av tiden, hvor du få prøve stikke og pedaler litt. Turen varer fra 15-20 minutter og til - tja si det.......det er litt avhengig av forholdene.

Pris og betaling 2013/14:

Kr. 800,- betales til instruktør.

Tidspunkt

Dersom du ønsker å ta en tur på sparket må du møte opp på Hokksund Flyplass en lørdag eller søndag for å avtale en tur. (Fra litt før påske og ut april flyr vi normalt ikke på Hokksund, med på Vågå og/eller Notodden) Kom gjerne innom tidlig på dagen og avtal et omtrentlig tidspunkt med en instruktør. Kontakt evt. Skolesjefen på e-mail skolesjef.seil@dfk.no hvis du lurer på noe om dette. (Dersom du ønsker en tur på avtalt tidspunkt, se her)

Annet:

Husk å kle deg etter forholdene, temperaturen 1000 meter over bakken er lavere enn på bakken, men solen tar veldig godt i fint vær. Det er også viktig å være opplagt når du skal ut å fly, både pga. sikkerheten og for at du skal få glede av turen.

Hvis du leser litt om seilflyging på våre skolesider så er du litt forberedt før du kommer.

 


Opp
Bilder og video fra dfk.no må ikke gjengis eller brukes kommersielt uten fotografens samtykke