[ Teorikurs PPL/LAPL 2016-17 | Seilflyging for funksjonshemmede | Nabokontakt ]

[ Seilflyskolen | Seilfly | Kurs | Teori | Praktisk | Innmelding | Videre | FAQ ]

Informasjon om teorikurs 2016

Teorikurs for seilfly blir arrangert med oppstart 11. januar. Kurset går over 8 onsdag ettermiddager, og varer fra kl. 18:30 til ca 21:15. Kurssted er Idrettens Hus i Drammen (Schwartzgt. 6), 3. etasje. (Ca 10 min gange fra jernbanestasjonen)

Tentativ timeplan (kan bli endringer):

Dato Fag Instruktør Kommentar
11. jan Aerodynamikk og flylære Jon Vedum
18. jan Aerodynamikk og flylære Jon Vedum
25. jan Instrumenter og utstyr Even Orderdalen
01. feb (Lokaler opptatt, ikke kurs)
08. feb Meteorologi Arne Martin Guettler
15. feb Meteorologi Arne Martin Guettler
Uke 8 og 9 - vinterferie, ikke kurs
Uke 10 og 11 - Vågå Wavecamp++, ikke kurs
22. mars Lover og bestemmelser Jon Vedum
29. mars Lover og bestemmelser Jon Vedum
05. april Oppsummering / eksamen Jon Vedum
I tillegg avtales det en eller to kvelder med videregående flylære, også for viderekommende elever.

Kursavgiften er 400kr for medlemmer og 600kr for ikke-medlemmer. Har du deltatt på kurs tidligere, men ønsker oppfriskning eller mangler prøve i et fag, kan du delta gratis på de kveldene du måtte ønske.

Nødvendig teorimateriell kjøper du lettest på nett i Pilotbutikken. Eller de kan besøkes i Drøbak. Du trenger følgende bøker og hefter:

• "Seilflyging", teoribok om seilfyging
  • Dokumentsamling for seilflygere
  • Elevhåndboken (Fly-øvelser, ikke obligatorisk)

Påmelding gjøres pr mail, send navn, telefonnummer og adresse til teorikurs.seil@drammenflyklubb.no

[ Hokksund Flyplass ENHS | PPR | Kontakt oss ]